Dream Theater Festival

  • Het uitgangspunt is een driedaagse gezamenlijke reis met opening en sluiting, waarbij iedereen het hele weekend aanwezig is.
  • Het festival hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en nodigt bezoekers uit om meer van hun authentieke zelf te ontdekken en te laten zien via 4 thema’s: beeldend werk, muziek, kleinkunst en lichaam & geest.
  • Expressie en kunstcreatie zijn hierbij belangrijk net als in het lijf komen en plezier. De optredens en workshops zorgen voor ontspanning en integratie.
  • Wij willen een festival in harmonie met de natuur en de buurt. Als natuurliefhebbers maken wij graag gebruik van de natuur als decor, niet om het te verstoren.
  • Groepsverbinding is belangrijk, steun van elkaar, veilige setting.
  • Iedereen is welkom, alle leeftijden dus ook kinderen en het festival is alcoholvrij.
  • Centrale vraag: wat is jouw unieke bijdrage aan de wereld?

Meer praktische informatie en de F.A.Q. op onze info-pagina.

Come as you are


Trouwfestival

In augustus 2018 beleven Meindert en Ilse hun droomhuwelijk in het openluchttheater en bos van Engbergen.

Drie maanden eerder vraagt Meindert haar bij Es Vedra op Ibiza ten huwelijk, want drie maanden dáárvoor hoort ze dat ze ernstig ziek is.

Dat ze drie maanden en drie weken na hun trouwfestival al overlijdt weet niemand.

Meindert kijkt nog steeds met heel veel warme gevoelens terug aan die dag vol verbinding en creativiteit en herinnert zich nog hun vooruitzicht om het festival in de toekomst vaker te organiseren.

Dream Theater Festival

In de geest van het trouwfestival hebben Meindert en Roel, het broertje van Ilse, het plan uitgewerkt voor een jaarlijks festival met aandacht voor creativiteit en verbinding.

Bezoekers van het Dream Theater Festival worden uitgedaagd om vol in het leven te staan en dromen te manifesteren. Een gezamenlijke reis met optredens, contactoefeningen in de groep en een uitgebreid scala aan workshops faciliteren ieders proces.