Dream Theater is in het kort….

  • … een gezamenlijke reis met opening en sluiting.
  • … persoonlijke ontwikkeling met als centraal thema via creativiteit in contact met je kindenergie.
  • … een plek om meer van je authentieke zelf te ontdekken en te laten zien via vier creatievormen: beeldend werk, muziek, kleinkunst en lichaam & geest.
  • … met wandelingen, optredens en sauna een plek voor ontspanning.
  • … een festival in harmonie met de natuur en de buurt. Als natuurliefhebbers maken wij graag gebruik van de natuur als decor, niet om het te verstoren.
  • … is alcoholvrij.
  • je droom durven.

Unless a man is creative, he cannot find much joy in life

Osho

Adres: Bosweg 5, 7083 AB Voorst, Gld.

Het theater ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf Arnhem. Je kunt naast het theater parkeren. Er rijdt ook een trein naar Doetinchem, vanwaar buslijn 28 naar Gendringen, halte Rijnweg rijdt. Vandaar is het 15 minuten lopen naar het theater. De bus rijdt vrijdags elk half uur en op zondag elk uur. Voor een specifiek advies: 9292.nl.

Mocht je nog meer vragen hebben of zou je een bijdrage aan het festival willen leveren (vrijwilliger, optreden, workshop, sponsor), mail ons dan via dreamtheaterfestival@pm.me.

Dream Theater is in contact met je kindenergie….

Dream Theater draait om samen heldere dromen manifesteren, om levensvreugde, kindenergie. Als kind waren we niet geremd door oordelen vanuit onszelf en van anderen en ook niet door conventies in ons gezin, op school of andere plekken in onze maatschappij.

Naarmate we ouder werden zijn we onbewust aan allerlei verwachtingen gaan voldoen en daarbij soms de spontaniteit van het leven uit het oog verloren. Bij Dream Theater herinneren we elkaar aan wat het is om voluit te leven.

De spontane kindenergie is vergelijkbaar met de energie die ons creatief maakt. Ieder van ons heeft iets unieks te bieden. Dit hoeft niet perse schilderen, muziek maken of dansen te zijn, dit kan van alles zijn.

Ontdek je creativiteit zonder mind, zonder plan, zonder doel, zonder streven, zonder gedachten. Dan is het eigenlijk de ultieme vorm van meditatie, er zit geen ‘doen’ in het uitoefenen van creativiteit.

Hoe zoeken we dit op bij het festival en de creatie sessies? O.a. door verbindingsoefeningen, meditatie, lichaamswerk en natuurlijk met het spelen met vormen van creatieve uiting zoals dans, muziek en beeldend werk.

Onze dierbare Ilse van Huet die ons in 2019 is voorgegaan naar de andere kant is een grote inspiratiebron voor Dream Theater. Ilse was beeldend therapeut en orthopodagoog en leefde creativiteit ten dienste van kinderen en ouders. Daarnaar laten wij ons onder meer inspireren door spiritueel grootmeester Osho, componist en gitarist Frank Zappa en het beeldend werk van Marc Chagall.

Without deviation from the norm, progress is not possible

Frank Zappa

https://vimeo.com/821043871