Beeldend 2022

I hope my words ‘draw’ you in

SαrαhFισηα

Tekeningen

Tekenen is thuiskomen in je lijf en geeft vorm aan wat er in jou leeft. Ter inspiratie laat ik jou de beginselen zien. Deel het proces én vertel onder andere, wat tekenen voor mij be-TEKENT. Laat je hart spreken ❤️

Dag/tijd: zaterdag

Hans Hoog Stoevenbelt

Beat art

Ik heb ervaring met vormen van expressionisme, action painting en Neo Dada. Zelf noem ik het Beat Art, vanuit mijn generatie waarbij Beat schrijvers als Jack Kerovac en William Buroughs kunstenaars als Jackson Pollock inspireerden.

Dag/tijd: n.t.b.

Amber Grothe

intuitief Creëren

Reizend door het leven op creëert Amber schilderijen en tekeningen op intuïtie. Ze nodigt je uit om te experimenteren en spelen met kleur, vorm. Verbinding met je lijf en je innerweten is daarbij belangrijk. Amber heeft aan Art. Academy St. Joost en Schumacher College in Engeland gestudeerd. Ze is tegenwoordig eigenaar van Artist of Life. www.ambergrothe.nl

Dag/tijd: zaterdag

Hilde Klein-Verheul

tekenanalyse

De Tekenanalyse gaat uit van het psychoanalytisch gedachtegoed van Freud. Zowel in concrete tekeningen, tekeningen van metaforen, als in abstracte tekeningen kunnen  ervaringen en gevoelens onbewust aan het papier worden toevertrouwd. Tijdens het tekenen is er sprake van een verlaagd bewustzijn waardoor onverwerkte processen aan de oppervlakte kunnen komen en verwerkt kunnen worden. Wat over de tekening wordt verteld en het getekende beeld vullen elkaar daarbij aan.

Dag/tijd: zaterdag

Lilian de Jong

touch the art

We beleven de wereld om ons heen met onze zintuigen. We leren met onze zintuigen. Kleine kinderen willen alles vastpakken en onderzoeken. Maar ook volwassenen hebben de neiging om iets nieuws te willen aanraken en te onderzoeken.  Aanraken en voelen staan in deze workshop centraal. Je maakt met verschillende materialen een voelschilderij. Eentje die je wél mag aanraken als hij aan de muur hangt.

Dag/tijd: zaterdag

Samen

Gezamelijk kunstwerk

Samen werken aan een kunstwerk is geweldig om te doen. Iedere deelnemer schildert of tekent of versiert een gedeelte van een groot canvasdoek.

Dag/tijd: alle dagen

Programma onder voorbehoud 😊