Kleinkunst 2022

Eline Bierling

POËZIE EN MUZIEK

Eline Bierling is een bezielde levenskunstenares en weet haar verbinding met het leven in prachtige soundscapes, Nederlandstalige nummers en gedichten uit te drukken. Ze schrijft om te raken, vanuit de intentie om te helen wat liefde nodig heeft. Haar verschijning is puur, kwetsbaar en krachtig. Een spiegel voor de ziel.

Dag/tijd: zondag

Kees en Koko

Helpend Verhaal

Helpende verhalen hebben een positieve invloed op persoonlijke ontwikkeling. Door de symbolen en verhalen pikt het onderbewuste de boodschap die bedoeld wordt, heel gemakkelijk op. Er is bewustwording van het probleem en van de oplossing. Het antwoord ligt in jezelf verborgen.

Dag/tijd: alle dagen

LAPtheater

LAAT ME NIET

In deze productie speelt LAPtheater een korte voorstelling rondom het thema bindingsangst en verlatingsangst. We zien hoe twee mensen hiermee worstelen door de jaren heen en wat er kan gebeuren als je ondanks het getrek en geduw toch bij elkaar blijft. Pijnlijk herkenbaar, hilarisch erg en heerlijk tergend. Spelers: Lysbeth Zeinstra en Gideon de Smet. Regie: Suzanne Lap.

Dag/tijd: zaterdag

Luukse Dingen

SNEL gedichten

Dichter die een inkijkje geeft in zijn ziel. Hij dicht over leren houden van jezelf, je schaduwkanten aankijken en dan vervolgens in je eigen licht te gaan staan. Zijn teksten laat je voelen, raken en vooral bekrachtigen in wie je in essentie al bent: vol-ledig. Hij neemt je, met zijn gesproken woord, mee op een (interne) reis. Een reis van waarin gevoeld, geraakt en geheeld mag worden. Zijn fijne en dragende stem geven jou de bedding om laagjes te zakken. Om uiteindelijk dichter-bij jezelf te komen.

Dag/tijd: vrijdag

Soul Eye

open podium

Verbeelding is het oog van de ziel. Zing, dans, vertel, improviseer, verbeeld.. Vertel ons wie je bent met een verhaal, spel of bewegingen.

Dag/tijd: zaterdag

Programma onder voorbehoud 😊