Muziek 2022

Simplify

meditatieve zang

Basisschoolvriendinnen Edine en Janneke spelen eigen dromerige liedjes en covers van powervrouwen Lianne La Havas en Selah Sue, maar verkennen ook meditatieve en ontspannende accapella zang.

Dag/tijd: zondag

Nomad Video Machine

Soundscapes

Obscure klanken buiten de gebaande paden, tussen de bomen. Met samplers, gitaarpedalen en visuals tovert Bas iedere performance iets unieks uit zijn pet.

Dag/tijd: zaterdag, zondag

Boanna Boyne

Ierse folk

De folkband Boanna Boyne is ontstaan in 2018 toen een vijftal muzikanten uit de Achterhoek en Nijmegen elkaar vond bij het maken van Ierse folkmuziek en eigen nummers. 

Dag/tijd: zaterdag

Judith Baakman

muzikale ontmoetingen

Je zit tegenover de ander. De harp staat als een muzikaal hart tussen jullie beide. Je kent de ander niet. Harpiste Judith Baakman zal jullie begeleiden bij deze muzikale ontdekkingstocht waarbij het gaat om je openstellen, loslaten en verbinden.

Dag/tijd: zaterdag

Monique Coenders

Mantra’s, klank en stem

Door middel van meditatie, visualisatie en live muziek neemt Monique je mee op reis….In zachtheid aankomen bij en in je~Zelf. Om vervolgens samen mantra’s en powersongs te zingen om de energie en trilling te verhogen. Je stem te bevrijden.

Ze sluit af met een mini-Klankconcert waarbij Monique o.a. de gong, klankschalen, oceandrum, chimes & rainstick gebruikt om je in een zalige ontspanning te brengen. Reis je mee??

Dag/tijd: zaterdag

Demian

contemplatieve muziek

Demian speelt contemplatieve muziek, som afgewisseld met een gedicht. Ga mee in de trance en laat je meeslepen door het verhaal.

Demian houd van aandachtig publiek. En is dientengevolge niet vaak in het wild te vinden.
Mocht je het dus live kunnen zien dan ben je sowieso in voor een unieke ervaring.

Dag/tijd: zondag

Mindnote Guitarscapes

soundpaintings

Zoals een schilder met dikke of dunnen streken en kleuren steeds meer lagen aanbrengt op het doek, zo worden Mindnote Guitarscapes noot voor noot opgebouwd tot dromerige audiolandschappen of een barokke geluidskathedraal.

Dag/tijd: vrijdag

H∞ked on Dream Theater

TRIBUTE

De Amerikaans progressieve rockband Dream Theater heeft duizelingwekkende composities, maar ook schitterende rustige nummers en daar zal de Achterhoekse roulatieformatie H∞ked o.l.v. Meindert zich ditmaal over buigen. Samen met zijn zoon Manuel (9 jaar), Roel, Lilian, Marloes, Joël en Dayenne.

Dag/tijd: zaterdag

DJ Ro-H

ECSTATIC DANCE

Iedereen kan dansen en iedereen is welkom. Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Dag/tijd: zaterdag

Programma onder voorbehoud 😊